Sponsoring

Wij als IOC zaten met een fotoprobleem: van het PHI lied in de gang wilde wij een foto maken en deze op plexiglas laten afdrukken, zodat die opgehangen kan worden bij het internaat gedeelte. Welke camera we ook pakten, we kregen het lied er niet mooi op. Een oudergezin had net gezinsfoto’s laten maken bij K en M en was zeer tevreden. Ze kwamen op het idee om Kees van der Meer, fotograaf van K en M, te vragen deze muurschildering te fotograferen. Kees kent het schippersinternaat en wilde dit belangeloos voor ons doen, en zou diezelfde week nog langs komen. Hij heeft het PHI lied in delen gefotografeerd en met fotobewerking zo in elkaar gezet dat het één panorama foto is geworden.

Kees zit met zijn bedrijf K en M aan de Herenstraat in Nieuwegein. Hij is ook te vinden op internet www.fototeam-kenm.nl. Ze maken mooie foto’s voor een leuk prijsje, o.a. bruiloften, portretfoto’s en pasfoto’s maar een bedrijfsfoto van bijv. een binnenvaartschip kan ook vastgelegd worden.

Wij als IOC zijn tevreden en wie weet jullie straks ook. De panorama foto is inmiddels op twee plexiglazen platen gedrukt en worden binnenkort opgehangen binnen het Internaat.

kenm

kenm2


De IOC van het Prins Hendrik Internaat te Nieuwegein heeft met mij contact gezocht of wij, Beerens te Werkendam, een nieuwe waterbaan wilden maken. De oude waterbaan voldeed niet meer aan de huidige eisen. Zij kwamen bij mij omdat ik zelf op dit schippersinternaat heb gezeten. Wellicht ook omdat mijn vader toentertijd nauw betrokken is geweest bij het maken van de vorige waterbaan.

Of wij dit met alle toebehoren eventjes konden verzorgen binnen een krap budget. Wel, dat is gelukt. Op de oude tafeltennisfundatie staat nu de prachtige waterbak van aluminium, compleet met haven, sluis en brug. En het plaatsen op een mooie zonnige zaterdag met de hulp van vele ouders onder aanmoediging van diverse internaatmedewerkers was een gezellige bezigheid. Ouders hebben mij lief aangekeken, want wat er nu eigenlijk nog mistte was een kraan: een haven zonder kraan is immers geen haven. U begrijpt, de kraan is er ook gekomen.

Zoals u leest, wij draaien onze hand niet om voor speciale projecten. Maar Beerens staat natuurlijk vooral bekend om de (radar)masten, stuurhuistrappen, deuren en ramen. Daarnaast maken en repareren wij alles van aluminium en roestvaststaal, en monteren dat op vakkundige wijze bij u aan boord. Op locatie, of in Werkendam aan onze eigen (nieuwe) kade.

We hebben fijn samengewerkt met de ouders en het personeel van het Prins Hendrik Internaat en hopen dat de kinderen er nog jaren plezier van zullen hebben.

Albert de Weerd,
(directeur Beerens BV te Werkendam)

beerens


Bericht van Langius Maritiem B.V.

Beste ouders,
Wij hebben een unieke sponsoring constructie bedacht, die voor drie partijen een WIN WIN WIN situatie kan opleveren. Wij als sponsor dragen het team van het Pr. Hendrik Internaat een warm hart toe.
Dit komt mede doordat ik zelf daar ook mijn schooltijd heb doorlopen. Tien jaar van mijn jeugd heb ik ook op het Pr. Hendrik Internaat gezeten en ik heb er hele goede herinneringen aan overgehouden, maar natuurlijk ook mindere. In die tijd zijn naar mijn idee ook de voetbal- en zwem wedstrijden begonnen tussen de diverse internaten en dat waren altijd leuke weekenden.

Onlangs heb ik vernomen van al bestaande klanten dat de financiële middelen voor de sport en recreatie minimaal zijn en dat iedere bijdrage van sponsoring zeer welkom is.
Toen ik dit had vernomen ben ik hier over na gaan denken in welke vorm wij een bijdrage zouden kunnen leveren, natuurlijk kun je een geld bedrag storten. Ik ben van mening, dat als een bedrijf een bijdrage levert er dan ook voordelen voor het desbetreffende bedrijf aan mogen zitten.
Nu heb ik iets bedacht en dat voor alle partijen een WIN WIN WIN situatie is, namelijk :
Partij 1 :  Langius Maritiem B.V. gaat de smeerolie leveren aan de varende ouders van het Pr. Hendrik Internaat.
Partij 2: U als varende ondernemer kunt u smeerolie producten tegen zeer gunstige voorwaarden bij ons afnemen.
Partij 3: Het recreatie / sport team van het Prins Hendrik Internaat verdient op deze manier het sponsorgeld.

Wij zijn een onafhankelijke leverancier van smeerolie producten aan de scheepvaart. Wij leveren deze smeerolie uit door gebruik te maken van een bestelwagen compleet uitgevoerd met pompinstallatie. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de smeerolie altijd netjes bij u in de voorraadtank komt. Het grote verschil met u huidige leverancier is dat er geen bunkerboot langzij komt, maar een auto naast het schip. Wij kunnen alle smeerolie merken leveren tegen zeer gunstige prijzen, u hoeft dus niet over te schakelen op een ander merk. Mocht u toch willen overgaan op een ander smeeroliemerk, dan adviseren wij u om over te schakelen op FAMM (ChevronTexaco) smeerolie, omdat deze vierde partij ook graag een bijdrage wil leveren aan het sport en recreatie team van het Pr. Hendrik Internaat, mogelijk ontstaat er een vier maal WIN situatie.

Wat kunt u als varende ondernemer verdienen voor het sport- en recreatie team?
Voor iedere liter smeerolie die u bij ons afneemt dragen wij 0,075 €uro / ltr. af aan het sport en recreatie team en indien u smeerolie gaat gebruiken van het merk FAMM (ChevronTexaco) dan draagt deze oliemaatschappij ook 0,075 €uro / ltr. af aan het sport team.
Voorbeeld: u verbruikt per jaar 800 ltr motorolie en 100 kg. schroefasvet en 60 ltr overige olie
U heeft voor het team dus 960 x 0,075 = 72,00 €uro verdient. Zijn al deze producten van het merk FAMM, dan is de bijdrage dus 960 x (0,075 + 0,075) = 144 €uro.

Varende ouders van het Pr. Hendrik Internaat, u kunt dus snel geld verdienen voor het sport en recreatie team. Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor de scherpe prijzen die wij u kunnen bieden.

Met vriendelijke groet,

BEL: Jilke Langius, 06-53120770
Langius Maritiem B.V.

martiem

LOGO_Oorburg intermodaal BV

Prins Hendrik Internaat


Industrieweg 1-B
3433 NL Nieuwegein
Telefoon: 030 608 48 48
www.prinshendrikinternaat.nl
info@prinshendrikinternaat.nl

Social Media


Facebook Facebook

Hoofdkantoor


Stichting Meander (Centraal kantoor)
Nieuwezijds Voorburgwal 120-126
Postbus 10248
1001 EE Amsterdam
Telefoon: 020 412 12 00