Informatie 2020

Nieuwegein, februari 2020

Voor het internaatsjaar 2020-2021 hebben we de, voor u belangrijke informatie van het Prins Hendrik Internaat weer op de site gezet. In het achter ons liggende internaatsjaar is een aantal jongeren en medewerkers vertrokken.
Acht gezinnen hebben hun kinderen nu in ons internaat wonen. Er is dit jaar 1 leefgroep van 12 kinderen (Amstelhof).

1. PRINS HENDRIK INTERNAAT

beatrixsluis vreeswijk

MEDEWERKERS

Aan het P.H.I. zijn zo’n kleine 10-tal medewerkers verbonden. Vanuit verschillende functies zijn zij allen direct of indirect betrokken bij de opvoeding/begeleiding van de jongeren.

Directeur
Mevr. Pamela Boot is naast Capelle aan den IJssel ook  instellingsdirecteur van het Prins Hendrik Internaat. Tot haar takenpakket behoren de algehele leiding, personeelszaken, financiën en beleid, huisvesting en vertegenwoordiging van de instelling naar buiten.

Pedagogisch Medewerker 3
De teambegeleiding wordt verzorgd door Emmy van Ginkel. Zij ondersteunt de groepsleiding bij pedagogische zaken en geeft coaching aan het team.

Administratie/receptie
Op de afdeling administratie/ receptie is tot 1 augustus 2017 Bert Berger werkzaam. Voor allerhande administratieve zaken kunnen jongeren, medewerkers en ouders bij hem terecht.
Sinds februari 2017 wordt Bas Geurts ingewerkt om t.z.t. deze werkzaamheden van hem over te nemen.

Facilitaire dienst. Het huishoudelijk personeel geeft de groepsleiding ondersteuning bij het huishoudelijke werk op de leefgroepen. Ook verzorgen zij werkzaamheden binnen en buiten het gebouw.

Groepsleiding. De verantwoordelijkheid van de groepsleiding is de dagelijkse verzorging en pedagogische begeleiding van de jongeren, zowel individueel als in de groep.

 

Het Prins Hendrik Internaat heeft een protestants-christelijke identiteit. De opvoeding en begeleiding van jongeren gebeurt vanuit de christelijke levensbeschouwing. Het Prins Hendrik Internaat maakt deel uit van de Stichting Meander. Voor meer informatie:  www.stichtingmeander.nlNo Comments

Prins Hendrik Internaat


Industrieweg 1-B
3433 NL Nieuwegein
Telefoon: 030 608 48 48
www.prinshendrikinternaat.nl
info@prinshendrikinternaat.nl

Social Media


Facebook Facebook

Hoofdkantoor


Stichting Meander (Centraal kantoor)
Nieuwezijds Voorburgwal 120-126
Postbus 10248
1001 EE Amsterdam
Telefoon: 020 412 12 00